Η iservices είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου. Με πολύχρονη εμπειρία και πλούσιο πελατολόγιο, αξιοποιεί νέες τεχνολογίες, γραφιστικές ιδέες, ενσωματώνει το σύγχρονο managment και marketing, με στόχο οι ιστοσελίδες να είναι αποτελεσματικές και να αποδίδουν.

Οι Ιατρικές Ιστοσελίδες της iservices, αποτελούν τομέα εξειδίκευσης, με ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην Ελλάδα. Ιατρικοί συντάκτες με τεράστια εμπειρία στην ιατρική θεματολογία και ορολογία αλλά και εξειδικευμένη γνώση στον σχεδιασμό και την ιδανική διάρθρωση ιατρικών ιστοσελίδων, επιμελούνται άρτιες εφαρμογές για ιατρούς, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, health news site, κ.α

Από το 2009 παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς του διαδικτύου (26 διαφορετικές υπηρεσίες διαδικτύου και επικοινωνιακής πολιτικής) αναπτύσσοντας ιστοσελίδες,

 e-shop, marketplaces, εφαρμογές e-learning, hotels online booking, delivery, mobile apps, webinars platform και προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες web marketing, SEO, Social media, διαδικτυακής προώθησης εξαγωγών, δημιουργίας Internet business plan και Μελέτης αξιοποίησης διαδικτύου.

Θέλοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών εφαρμογών έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, με έδρα τη Θεσσαλονίκη αλλά με έργα και πελάτες σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Ε.Ε. Διότι το διαδίκτυο δεν έχει ανάγκη από την εντοπιότητα, αλλά από την καλή γνώση και την εμπειρία!

Η iservices έχει παράλληλα αναπτύξει ιδιόκτητες διαδικτυακές επιχειρηματικές δραστηριοτήτες όπως, τα: www.eklogika.gr, www.press-today.gr, www.iservices.gr, delivery–is.gr, hotelbooking–is.com, webtv.eklogika.gr, webinars–is.grelearning–is.gr, politicalpedia.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε λύσεις που είτε θα βοηθήσουν την εταιρία σας να αναπτυχθεί στον χώρο του διαδικτύου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο είτε θα δώσουν διαδικτυακή υπόσταση και επιχειρηματική προοπτική στην ιδέα σας.

Μπορούμε να κάνουμε το διαδίκτυο ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σας.