Δημιουργία ιατρικών video

Δημιουργούμε ιατρικά videos τα οποία έχουν στόχο να αναδείξουν την επιστημονική αρτιότητα και εξειδίκευση του ιατρού ή της κλινικής και την χρήση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας ώστε ο ασθενής να νιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Το video δημιουργείται με τη συνεργασία σας, είτε στο στάδιο της  παραγωγής πραγματοποιηθούν γυρίσματα, είτε συνθέσεις εικόνων, animation και μηνυμάτων.

Τα videos εμπλουτίζουν την ιστοσελίδας σας με εικόνα, ήχο και κίνηση, αποτελούν το πιο εύκολο και αποτελεσματικό μέσο για να εξηγήσετε και να μεταδώσετε την εμπειρία και τις γνώσεις σας και συντελούν ώστε μέσω των social media να αποκτήσετε πολλούς «φίλους» και ακολούθους που θα εμπιστεύονται σε εσάς ή την εταιρία σας την υγεία τους.

Έρευνες αποτελεσματικότητας έδειξαν ότι μία ανάρτηση στο facebook προσελκύει κατά μέσο όρο οκταπλάσιο αριθμό χρηστών από αντιστοίχου περιεχομένου ανάρτηση χωρίς το video.

Και βέβαια, δεν δημιουργούμε απλώς τα videos που θα σας αναδείξουν, αλλά αναλαμβάνουμε και την προώθησή τους στα social media.