Δημιουργία ιατρικών video

Δημιουργούμε ιατρικά videos τα οποία έχουν στόχο να αναδείξουν την επιστημονική αρτιότητα και εξειδίκευση του ιατρού ή της κλινικής,  την χρήση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας, τον τρόπο αντιμετώπισης μιας πάθησης, την εφαρμογή μια επεμβατικής ή θεραπευτικής μεθόδου, ώστε ο ασθενής να ενημερωθεί και να νιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Για τη δημιουργία του Health infographic video μπορεί να χρειαστούν «γυρίσματα» με τη συμμετοχή σας,  να γίνουν είτε συνθέσεις εικόνων, δημιουργία γραφικών, animation και μηνυμάτων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, κατανοητό και αποτελεσματικό.

Τα videos εμπλουτίζουν την ιστοσελίδα σας με εικόνα, ήχο, κίνηση και animation και αποτελούν το πιο αποτελεσματικό μέσο,

  • Για να ισχυροποιήσετε την φήμη και το brand name σας
  • Για να εξηγήσετε και να μεταδώσετε την εμπειρία και τις γνώσεις σας καθώς και τις τεχνολογικές μεθόδους που χρησιμοποιείτε
  • Για να χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά εργαλεία (Educational Videos)
  • Για να συμβάλουν ως προωθητικά εργαλεία ώστε μέσω των social media να αποκτήσετε πολλούς «φίλους» και ακολούθους που θα εμπιστεύονται σε εσάς ή την ιατρική εταιρία σας την υγεία τους.
  • Για να μεταφέρουν τις εμπειρίες ασθενών σας που θα εξηγούν πως αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα υγείας τους

Τα ίδια video μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παρουσίαση των θεραπευτικών μεθόδων σας και του εξοπλισμού του ιατρείου σας σε οθόνη, στην αίθουσα αναμονής των ασθενών.

Και βέβαια, δεν δημιουργούμε απλώς τα videos που θα σας αναδείξουν, αλλά αναλαμβάνουμε και την προώθησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Youtube, facebook. Instagram, pinterest, twitter, linkendin).

Τα infographic video που δημιουργούμε μπορούμε να τα μετατρέψουμε  και σε αρχεία scorm κατάλληλα για εκπαιδευτική χρήση, σε κώδικα HTML  ή σε αρχείο κατάλληλο να συνοδέψει την ομιλία σας σε ένα συνέδριο.

Έρευνες αποτελεσματικότητας έδειξαν ότι:

  • μία ανάρτηση με Video στο facebook προσελκύει κατά μέσο όρο οκταπλάσιο αριθμό χρηστών από αντιστοίχου περιεχομένου ανάρτηση χωρίς το video.
  • το 49% των ανθρώπων παρακολουθούν περισσότερα από 5 βίντεο την ημέρα
  • μέχρι το 2022, τα διαδικτυακά βίντεο θα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 82% της συνολικής κίνησης των καταναλωτών στο Διαδίκτυο – 15 φορές υψηλότερη από ό, τι ήταν το 2017

Δείτε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την δυναμική των video στο διαδίκτυο

Δείτε ενδεικτικά demo infographics video της iservices

Σε video

Σε αρχεία scorm ή σε HTML