Σχεδιασμός ιατρικής ιστοσελίδας και γραφιστική επιμέλεια

Ο σχεδιασμός και η καλαίσθητα αποτυπωμένη εταιρική ταυτότητα διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε μια ιατρική ιστοσελίδα. Η διαδικασία του σχεδιασμού καθορίζει το ύφος της ιστοσελίδας, τίς εντυπώσεις που προκαλεί αλλά και την λειτουργικότητά της.

Σχεδιάζουμε τις ιατρικές ιστοσελίδες με τρεις τρόπους, αναλόγως των αναγκών και των επιλογών του πελάτη μας:

 1. Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και πιστή τήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς του. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για σχεδιασμό της ιατρικής ιστοσελίδας εκ του μηδενός, αλλά για κατασκευή της ιστοσελίδας με εφαρμογή σχεδιαστικού προτύπου που επιλέξαμε.
 2. Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και custom σχεδιαστική και λειτουργική αναπροσαρμογή του από εμάς, ώστε να γίνει μοναδικό και να αντικατοπτρίζει τις απαιτήσεις, αισθητικές και λειτουργικές, της νέας ιστοσελίδας
 3. Custom σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας εκ του μηδενός ώστε να δημιουργηθεί με βάση τη δική σας αισθητική ταυτότητα και τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.
Website-Traffic

Όποια από τις τρεις επιλογές και αν κάνετε η iservices θα κατασκευάσει τη δική σας ιστοσελίδα έτσι ώστε αφενός να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και να εντυπωσιάζει, αφετέρου να απηχεί το ύφος που σας ταιριάζει, να ενισχύει το κύρος και τη φήμη σας και φυσικά να είναι ικανή να αποδώσει αποτελεσματικά.

Η επιλογή σας θα καθοριστεί τόσο από τις πραγματικές ανάγκες σας (τις οποίες θα συζητήσουμε λεπτομερώς) και φυσικά από τα όρια του κόστους που θα θέσετε.

Γι’ αυτό προηγείται αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη ώστε να κατανοήσουμε όχι μόνο την επιχειρηματική στόχευση αλλά και το ύφος του αποτυπώματος που επιθυμεί.

Σε όλες τις περιπτώσεις η ιστοσελίδα και το σύνολο του περιεχομένου εμπλουτίζεται γραφιστικά ώστε τα κείμενα να διαβάζονται ευχάριστα, να αναδεικνύεται με εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, animations και Video και η ιστοσελίδα αφενός να κερδίζει το στοίχημα του εντυπωσιασμού αφετέρου να απεικονίζει το αισθητικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη της είτε είναι ιατρός, είτε κλινική είτε διαγνωστικό κέντρο, εργαστήριο κλπ

Medical-Illustration-
Medical-Examination

Οι ιατρικές ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε είναι υψηλής αισθητικής με προσήλωση στους κανόνες του web design, αυτόματα προσαρμόσιμες σε smartphones και tablets (responsive) που αξιολογούνται θετικά από την Google και είναι ικανές να βρεθούν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να προσελκύσουν επισκέπτες.

Οι γραφίστες μας αναλαμβάνουν:

 • Να σχεδιάσουν το logo της ιστοσελίδας και της εταιρικής σας ταυτότητας
 • Να επιμεληθούν το website για να αποκτήσει ξεχωριστή – μοναδική αισθητική που θα αντανακλά το ιδιαίτερο ύφος της κλινικής ή του ιατρού.
 • Να σχεδιάσουν ειδικά για σας γραφικά, animations,
 • Να βελτιστοποιήσουν τις φωτογραφίες σας
 • Να δημιουργήσουν Infographics
 • Να δημιουργήσουν video clip
 • Να δημιουργήσουν τα δικά σας Health infographic video
 • Να δημιουργήσουν e-learning σεμινάρια ιατρικού περιεχομένου σε αρχεία scorm
Graphic-Design

Και ότι άλλο χρειάζεστε για να αποκτήσει η ιστοσελίδα σας το πλούσιο -ποιοτικό περιεχόμενο και να καταστεί ισχυρή και αποδοτική η παρουσία σας στο διαδίκτυο.