Κατασκευή ιατρικού website

Η κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση, εάν θέλουμε να αποδίδει και όχι απλώς να υπάρχει. Δεν αρκεί μόνο η εργασία έμπειρου developer, αφού το πλούσιο – εξειδικευμένο περιεχόμενο διαδραματίζει βασικότατο ρόλο ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να αποδίδει, να κερδίζει και να πείθει τον επισκέπτη.

Η «κορωνίδα» για την ανάδειξη μιας ιστοσελίδας από την Google, είναι το περιεχόμενο, όπως η ίδια η Google υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους. Εάν σκέφτεστε, για να γλιτώστε από τον χρόνο και τον κόπο της συγγραφής μιας πλήρους ιστοσελίδας, να αναρτήσετε μόνο το βιογραφικό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μην απευθύνεστε σε εμάς. Φτιάξτε την μόνος σας! Δεν πρόκειται όμως ποτέ, χωρίς συνεχή διαφήμιση η ιστοσελίδα σας να αναδειχθεί ψηλά από την google. Και επιπλέον, σκεφθείτε: Αξίζει να πληρώνετε για διαφήμιση μιας ιστοσελίδας χωρίς περιεχόμενο, που δεν μπορεί να σας προσδώσει κύρος και να πείσει τον επισκέπτη, της προκειμένου να σας εμπιστευθεί και να σας επιλέξει;

Graphic-Designer

Τι προσέχουμε στις ιατρικές ιστοσελίδες

Για τις «ιατρικές ιστοσελίδες» της iservices, κάθε ιστοσελίδα αντιμετωπίζεται, με διαφορετικό τρόπο αναλόγως της ειδικότητας του ιατρού ή αν πρόκειται για ιστοσελίδα κλινικής, ιατρικού ή διαγνωστικού κέντρου, μονάδας αποκατάστασης, νοσοκομείου, health news site κλπ.

14-September-outline-03
56-The-Writer

Έμπειρος ιατρικός συντάκτης με εξειδικευμένες γνώσεις στην ορολογία και τις απαιτήσεις κάθε ειδικότητας, αναλαμβάνει την διάρθρωση και τη συγγραφή του περιεχομένου σε συνεργασία με τον ή τους γιατρούς.

Web designer εμπλουτίζει το περιεχόμενο με κατάλληλα γραφικά.

Ταυτόχρονα με την κατασκευή της ιστοσελίδας από developer της iservices, στέλεχος εξειδικευμένο στο SEO και στο digital marketing, πραγματοποιεί έρευνα στο διαδίκτυο και «χτίζει» το SEO της ιστοσελίδας φροντίζοντας το περιεχόμενο να εμπεριέχει τις στοχευμένες μικροφράσεις – κλειδιά με τις οποίες οι χρήστες αναζητούν την σχετική ιατρική ειδικότητα, παθήσεις, θεραπευτικές μεθόδους κλπ

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε είναι αυτόματα προσαρμόσιμη για smartphones, tablets και κινητές συσκευές.

Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε είναι Μοναδική.

Φυσικά κάθε ιατρική ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι δυναμική, εντυπωσιακή αισθητικά, απολύτως φιλική στις μηχανές αναζήτησης και εύκολα διαχειρίσιμη από εσάς και τους συνεργάτες σας.

Στόχος της ιατρικής ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει και να προωθήσει αποτελεσματικά τις εξειδικεύσεις τους ιατρού ή των ιατρών ή του εργαστηρίου, τις παθήσεις που περιλαμβάνονται στην ειδικότητα ή στις ειδικότητες, τις ιατρικές μεθόδους αντιμετώπισης κάθε πάθησης, τον ιατρικό εξοπλισμό του χρησιμοποιείται κλπ, προσελκύοντας επισκέπτες , χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Web-Development

Τα βασικά χαρακτηριστικά του ιατρικού website είναι:

Η ιστοσελίδα θα είναι σύγχρονη αισθητικά και τεχνολογικά, πολύ εύκολη στην διαχείριση της και ιδιαιτέρως εύχρηστη και ελκυστική για τους επισκέπτες.

 • Θα κατασκευαστεί με wordpress και θα στηριχθεί στην πιο σύγχρονη εκδοχή του web design γραφιστικά και λειτουργικά. Ο σχεδιασμός θα γίνει από web designer της iservices είτε προσαρμόζοντας στις ανάγκες σας σύγχρονο αισθητικά και λειτουργικά πρότυπο, είτε με custom σχεδιασμό εκ του μηδενός.
 •  Η επιμέλεια θα γίνει από εξειδικευμένους επαγγελματίες δημοσιογράφους – μέλη της Ένωσης Συντακτών και από γραφίστα της iservices.
 •  Θα είναι αυτόματα προσαρμόσιμη σε κινητά και tablets (responsive) ώστε η ιστοσελίδα να εμφανίζεται με ειδικά προσαρμοσμένο σχεδιασμό αναλόγως του μεγέθους και του είδους της οθόνης που την βλέπει ο επισκέπτης ενώ θα διαθέτει ειδική mobile προσαρμογή για καλύτερη απόδοση σε χρήση κινητών συσκευών.
 • Θα διαθέτει όλα τα πλέον σύγχρονα SEO Friendly εργαλεία ώστε να αξιολογείται θετικά από τις μηχανές αναζήτησης και να μπορεί να αναρριχηθεί ψηλά στις επιλεγμένες λέξεις και φράσεις – κλειδιά μετά την ολοκλήρωση των εργασιών SEO.
 •  Θα υποστηρίζει πολυγλωσσικό περιεχόμενο στο οποίο θα μπορούν να προστεθούν οποτεδήποτε επιπλέον γλώσσες. Αρχικά θα αναπτυχθεί στα ελληνικά ή και στα αγγλικά. Μπορούν να προστεθούν όσες και όποιες γλώσσες επιθυμείτε (Δυνατότητα και σχεδιασμού RTL για αραβικές γλώσσες και ισραηλινά).
 •  Θα εγκατασταθεί (δωρεάν) SSL (Secure Socket Layers) το οποίο πιστοποιεί ότι οι χρήστες που επισκέπτονται το site σας βρίσκονται υπό ασφαλή σύνδεση.
 •  Θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR
 •  Θα υπάρχει αυτοματοποιημένο Slideshow ή photogallery στην αρχική σελίδα και σε όποιες εσωτερικές σελίδες είναι απαραίτητο
 •  Το περιεχόμενo των παθήσεων και της αντιμετώπισής τους θα είναι οργανωμένο σε δυναμικές κατηγορίες και υποκατηγορίες. *Η διάρθρωση του μενού και της αρχικής σελίδας θα καθοριστεί ύστερα από αναλυτική συζήτηση μαζί σας
 • Θα διαθέτει επίσης
  • Εύκολη καταχώριση κειμένου (περιεχομένου), με χρήση όλων των σημείων στίξης, των εφέ και στυλ γραμματοσειρών και συμβόλων, ανάλογα με το πως είναι διαμορφωμένο το κείμενο σε μια απλή MS Word έκδοση.
  • Εύκολη καταχώριση φωτογραφιών, αρχείων, video και σχεδίων (διαγράμματα) με χρήση όλων των ειδικών εφέ σε όλα τα σημεία του περιεχομένου / κειμένου.
  • Παρουσίαση νέων, άρθρων ή ανακοινώσεων σε blog news με tags, κατηγοριοποίηση και tagcloud
  • Sidebar στις σελίδες που χρειάζεται
  • Πλήρης υποστήριξη multimedia περιεχομένου με ανάρτηση φωτογραφιών, video και animations σε όλες τις σελίδες
  • Φόρμα Επικοινωνίας, με antispam captcha και χάρτη google map με οδηγίες πρόσβασης από τη διεύθυνση που βρίσκεται ο χρήστης
  • Social networking integration & rss feeds
  • Πεδία που απαιτούνται για την προσαρμογή στον GDPR