Κατασκευή ιατρικού website

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν αρκεί μόνο η εργασία έμπειρου developer, αφού το πλούσιο – εξειδικευμένο περιεχόμενο διαδραματίζει βασικότατο ρόλο ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να αποδίδει, να πείθει και να κερδίζει τον επισκέπτη.

Η «κορωνίδα» για την ανάδειξη μιας ιστοσελίδας από την google,  είναι το περιεχόμενο, ισχυρίζεται η ίδια. Εάν σκέφτεστε, για να γλιτώστε από τον χρόνο και τον κόπο της συγγραφής μιας πλήρους ιστοσελίδας, να αναρτήσετε μόνο το βιογραφικό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μην απευθύνεστε σε εμάς. Φτιάξτε την μόνος σας! Δεν πρόκειται όμως ποτέ, χωρίς συνεχή διαφήμιση η ιστοσελίδα σας να αναδειχθεί ψηλά από την google. Και επιπλέον, σκεφθείτε: Αξίζει να πληρώνετε για διαφήμιση μιας ιστοσελίδας χωρίς περιεχόμενο, που δεν μπορεί να πείσει τον επισκέπτη της προκειμένου να σας επιλέξει;

Για τις «Ιατρικές Ιστοσελίδες» της iservices, κάθε ιστοσελίδα αντιμετωπίζεται, με διαφορετικό τρόπο αναλόγως της ειδικότητας του ιατρού ή αν πρόκειται για ιστοσελίδα κλινικής, ιατρικού ή διαγνωστικού κέντρου, μονάδας αποκατάστασης, νοσοκομείου, health news site κλπ.

Έμπειρος ιατρικός συντάκτης με εξειδικευμένες γνώσεις στην ορολογία και τις απαιτήσεις κάθε ειδικότητας, αναλαμβάνει την διάρθρωση και τη συγγραφή του περιεχομένου σε συνεργασία με τον ή τους γιατρούς.

Web designer εμπλουτίζει το περιεχόμενο με κατάλληλα γραφικά.

Ταυτόχρονα με την κατασκευή της ιστοσελίδας από developer της iservices, στέλεχος εξειδικευμένο στο SEO και στο digital marketing, πραγματοποιεί έρευνα στο διαδίκτυο και «χτίζει» το SEO της ιστοσελίδας φροντίζοντας το περιεχόμενο να εμπεριέχει τις στοχευμένες μικροφράσεις – κλειδιά με τις οποίες οι χρήστες αναζητούν την σχετική ιατρική ειδικότητα, παθήσεις, θεραπευτικές μεθόδους κλπ

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε είναι αυτόματα προσαρμόσιμη για smartphones, tablets και κινητές συσκευές.

Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε είναι μοναδική.